Poziv na okrugli stol Adekvatni odgovori: potrebe stanovništva na područjima posebne državne skrbi u vrijeme pandemije

najave

Poziv na okrugli stol Adekvatni odgovori: potrebe stanovništva na područjima posebne državne skrbi u vrijeme pandemije

Pozivamo vas na okrugli stol pod naslovom Adekvatni odgovori: potrebe stanovništva na područjima posebne državne skrbi u vrijeme pandemije, koju ćemo održati u srijedu, 26. kolovoza 2020., u prostorijama Narodne knjižnice Knin (dvorana Studentskog doma) s početkom u 11:00 u organizaciji Documente – Centra za suočavanje s prošlošću.

Kako bi ispitali koji su problemi ljudi na ratom opustošenim i nerazvijenim područjima u kontekstu pandemije, te javnosti predstavili listu potreba i prijedloga, proveli smo istraživanje putem telefonskih intervjua tijekom svibnja i lipnja. Na okruglom stolu predstavit ćemo prve rezultate istraživanja te razgovarati o socijalnim i razvojnim izazovima i mogućim mjerama. Provedbu istraživanja podržao je Fond za aktivno građanstvo Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

Govornici: Anja Šimpraga, zastupnica u Hrvatskom saboru, Božica Ciboci, istraživačica Documente, predstavnici Grada Knina (tbc), predstavnici lokalnih organizacija civilnog društva.

Okrugli stol moderira Nikola Mokrović.

Napomena: Okrugli stol održat će se u skladu sa preporukama Nacionalnog stožera vezanom uz pandemiju virusa SARS-CoV-2. Stoga molimo da svoj dolazak potvrdite na adresu nikola.mokrovic@documenta.hr ili telefonom na broj 0989426367.

Documenta - Centar za suočavanje s prošlošću


Projekt Adekvatni odgovori: potrebe stanovništva na područjima posebne državne skrbi u vrijeme pandemije je podržan sa € 4970 financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova. Tisak ove publikacije omogućen je financijskom podrškom Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Documente i ne odražava nužno stavove država donatorica i Upravitelja Fonda.

Tagovi:

A- A A+